TDR BUSINESS CONSULT

Este o companie tanara pe piata galateana,care functioneaza ca o agentie, prin intermediul careia puteti avea acces la serviciile specializate ale unui mare numar de profesionisti (avocati, arhitecti, ingineri, contabili, topometristi, etc) in conditii foarte avantajoase de pret si calitate.

 

CINE SUNTEM?
Suntem o echipa tanara, licentiati ai facultatii de Drept, cu studii juridice si financiar-contabile dedicati meseriei lor, care am infiintat o noua companie orientata spre succesul clientilor si care in orice situatie le ofera cea mai potrivita solutie la problemele lor.

CE FACEM?
Avem experienta in domeniul de infiintari societati comerciale tip SRL, SA, PFA, AF, etc  ...
Alte servicii : fuziuni, dizolvari, lichidari, radieri, recodificari cod CAEN, schimbarea sediului social, infiintare punct de lucru,suspendari activitati, etc....

Un alt obiectiv al nostru este obtinerea tuturor avizelor si autorizatiilor eliberate de Primaria Galati. Deasemenea intocmim documentatia pentru obtinerea autorizatiei de construire si va eliberam toate avizele necesare certificatului de urbanism de care aveti nevoie in cel mai scurt timp,indiferent daca este vorba despre amenajari interioare, dezafectari sau demolari de spatii, constructii noi, reclame luminoase sau neluminoase (bannere, panouri publicitare, roof top-uri, copertine, mesh-uri).


Oferim si servicii de proiectare completa si de masuratori cadastrale