Modificari societati

Schimbarea sediului social

Sediul social reprezinta un element de identificare al oricarei societati comerciale, si are un puternic caracter de stabilitate.

Citeşte mai mult...
 

Schimbarea denumirii unei societati

Denumirea unei societati comerciale reprezinta principalul atribut al acesteia si unul dintre elementele de distinctie fata de celelalte societati.

Citeşte mai mult...
 

Puncte de lucru

Punctul de lucru reprezinta spatiul, distinct de sediul social, unde societatea urmeaza sa-si desfasoare activitatea economica, lucrativa.

Citeşte mai mult...
 

Majorarea capitalului social

In momentul constituirii unei societati comerciale exista obligatia legala ca asociatii sa subscrie si sa verse aportul lor la capitalul social, care poate consta in numerar sau in diverse bunuri in natura ( evaluarea acestora este obligatorie ).

Citeşte mai mult...
 

Cesiune

Pentru inregistrarea la Registrul Comertului a unei cesiuni prin care se schimba si administratorul societatii este necesara redactarea urmatoarele documente:

Citeşte mai mult...
 

Extindere obiect de activitate (cod CAEN)

Obiectul de activitate al unei societati comerciale reprezinta insasi activitatea economica desfasurata de catre comerciant in scopul obtinerii de profit.

Citeşte mai mult...
 

Inregistrare emblema

Firma este numele sau, dupa caz, denumirea sub care un comerciant isi exercita comertul si sub care semneaza.
Emblema este semnul sau denumirea care deosebeste un comerciant de un altul de acelasi gen.
Citeşte mai mult...
 

Suspendarea temporara a activitatii

In cazul in care doriti sa intrerupeti activitatea unei societati comerciale exista optiunea de a suspenda activitatea acesteia, o solutie mult mai de scurta durata si mai ieftina decat dizolvarea volutara.

Citeşte mai mult...